Onze Thee

De Beste Theeblaadjes Van Het seizoen

De basis voor onze topkwaliteit thee wordt gelegd op de Nilgiri plantages op de Ghats mountains in het zuidwesten van India. Hier wordt de thee met liefde verbouwd op een zeer voedingsrijke bodem, zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmatige meststoffen. De fijnste theeblaadjes van het seizoen, de eerste pluk, worden handmatig geplukt om de beste kwaliteit te bieden. Puur, biologisch en natuurlijk.

De thee wordt verpakt in organza theezakjes, dit is volledig afbreekbaar en is verkrijgbaar in 16 smaken. Van klassieke smaken als Earl Grey en Green Tea tot Rooibos Cinnamon, French Lavender en White Mango. Maar liefst 6 van de smaken zijn theïne vrij, voor degene die gevoelig zijn voor theïne of graag zonder drinken. Laat de zakjes enige tijd trekken om de thee te ontvouwen en de natuurlijk geur, kleur en smaak af te geven.

100% biologische Thee

Original First Tea is 100% biologisch en wordt verwerkt zonder kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen. Ofwel: thee in de meest pure vorm. Dat maakt Orginal First Tea zo bijzonder!

Mens & Natuur

Original First Tea is altijd 100% biologisch en wordt verwerkt zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Thee in de meest pure vorm, in biologisch afbreekbare theezakjes. Met deze passie proberen wij de wereld zo min mogelijk te belasten.